Shows

MonkeyTales Acrobatics

Nick en Aylish

Wij studeren op dit moment partner acrobatiek op de circusschool ACAPA in Tilburg. 

Rope dart

Deze oorspronkelijke martial art is erg geschikt voor iedereen die zijn innerlijke ninja omhoog wil halen. Een rope dart is een lang touw met een bal aan het einde die je rond kan zwaaien, weg kan schieten en op veel verschillende manieren om je lichaam heen kan laten draaien. In 1 les leer je een hoop basisvaardigheden en krijg je de ruimte om zelf te exploreren. De rope dart is een ideale manier om je bewegingsvrijheid aan te wakkeren.

Circus

voor alle verschillende circus disciplines van de circus inloop zijn aparte workshops te boeken. Bericht Circus Karavaan via mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Maken van je eigen circus materiaal (hoepel / flowerstick)

Met grotendeels gerecycled materiaal maken de deelnemers in 2 uur hun eigen hoepel of devil/flowerstick en leren ze de basisvaardigheden van deze tools. Hoe mooi, leer een nieuwe skill en neem je eigen tool mee naar huis om verder te oefenen.

Handstand

Ondersteboven is het leven mooier. Met een leven lang ervaring in handstanden ben ik erg gedreven om dit aan zoveel mogelijk mensen te leren. Workshops van beginners tot gevorderden zijn mogelijk. Met een speelse kijk en een moderne visie als gymleraar op motorisch leren pas ik de workshop aan op de deelnemers.